Residence Roosendael

Rozendaal - Rozendaal
Actueel aanbod

vanaf € 1.000.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
310 m2
Inhoud
930 m3
Aantal kamers
3

Over dit project

Het penthouse van Résidence Roosendael wordt door velen met recht gezien als een van de mooiste plekjes in Nederland om te wonen...

De riant opgezette ruimtes zorgen er voor dat het weidse uitzicht van buiten, binnen wordt voorgezet. Dit wordt duidelijk benadrukt door het ouderwets hoge plafond in de woonkamer en keuken.

Het appartement voorziet in een riante living met woonkeuken, kantoor / werkruimte, drie ruime slaapkamers, een wasruimte, een riante walk-in-closet, twee luxe badkamers en zelfs een sauna.

In de ondergrondse kelder beschikt het penthouse over een ruime berging en twee vaste parkeerplaatsen.

Het terras van ruim 60 m² is het sluitstuk van dit magnifieke penthouse en het bijbehorende uitzicht is werkelijk uniek in Nederland.

- Riant terras van ca. 60 m2
- Zeer riante living van ca. 54 m2 met riante woonkeuken van 26 m2
- Vanuit deze ruimten heeft u direct toegang tot het riante terras op het zuidwesten met schitterend uitzicht over Kasteel Rosendael
- Drie ruime slaapkamers, ruime werkkamer, wasruimte en zeer riante walk-in-closet
- Twee volledig uitgevoerde badkamers beiden voorzien van inloopdouche, bad, wastafels en ligbad
- Comfortabele sauna met toegang vanuit een van de badkamers
- Voldoende inpandige bergingsruimte
- Comfortabele vloerverwarming door het gehele appartement, met mogelijkheid tot koeling in de zomermaanden
- Twee vaste parkeerplaatsen en een separate berging in de ondergrondse, afgesloten stallinggarage

Het fenomenaal uitzicht over Kasteel Rosendael en haar prachtige tuinen en de eeuwenoude bossen die dit mooie gebied omringen: het mooiste uitzicht van Rozendaal, of misschien zelfs van Gelderland of heel Nederland.

Niet alleen heeft u het trendy en exclusieve restaurant The Hunting Lodge als naaste buur. Als bewoner van Résidence Roosendael wordt u ook buren van Kasteel Rosendael, een laat middeleeuws kasteel dat oorspronkelijk is gebouwd door de Hertogen van Gelre.

Het kasteel met haar prachtige tuinen werd geheel gerestaureerd en gedeeltelijk voor het publiek opengesteld en is onderdeel van de top 100 der Nederlandse monumenten.

Daarnaast zijn de terassen van Résidence Roosendael gelegen op het zuiden, waardoor u altijd kunt genieten van het uitzicht én van de heerlijke zon.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Residence Roosendael
Koopwoningen
2
Prijs vanaf
€ 1.000.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
groter dan 15 m2
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rozendaal.

Aanmelden